Trimiterea proiectului Roşia Montană în Parlamentul României este singura soluţie democratică

Citeşte şi...

Un comentariu

 1. Corneliu N. Vaida spune:

  CITIȚI ȘI VĂ MINUNAȚI!

  Gabriel Resources despre …. Gabriel Resources !!!

  – Gabriel Resources nu garanteaza ca ea, angajatii ei, consultantii, contractorii si ceilalti agenti ai ei nu au intreprins si/sau nu vor intreprinde actiuni care contravin legislatiei anticoruptie (pp. 36-37).

  – GR recunoaste ca e posibil sa nu se asigure impotriva anumitor riscuri (p. 38).

  – GR recunoaste ca nu dispune de sumele necesare pentru a deschide vreo mina, pentru a cumpara drepturile de proprietate asupra intregului teritoriu ce urmeaza a fi exploatat si pentru a achita costurile legate de obtinerea tuturor permiselor necesare exploatarii. Mai mult, GR nu garanteaza ca va putea obtine vreodata aceste sume de bani (p. 38).

  – GR recunoaste ca nu poate garanta acuratetea datelor pe care le ofera cu privire la estimarea cantitatii de aur si argint de la Rosia Montana, dupa cum nu poate garanta nici ca depozitele estimate vor putea fi exploatate in sens comercial (deci ca exploatarea de la Rosia Montana ar fi viabila din punct de vedere comercial) (p. 42).

  – GR recunoaste ca o aplicare mai stricta a legislatiei privind protectia mediului e contrara intereselor companiei – asta desi in reclame se lauda (mincinos) ca exploatarea de la Rosia Montana se va face cu respectarea celor mai inalte standarde privind protectia mediului (p. 43).

  – GR nu garanteaza ca registrele sale contabile sunt tinute corect (p. 44).

  Repet: asta spune Gabriel Resources despre Gabriel Resources. Adica nu sunt afirmatii facute de presupusi anticapitalisti, ecoteroristi, shpioni, protestatari dezinformati, hipsteri sau eugendavizi. Nu, sunt afirmatii facute de Gabriel Resources despre ea insasi.

  Sursa: http://gabrielresources.com/documents/AIF_2012_000.pdf
  http://gabrielresources.com/documents/AIF_2012_000.pdf
  gabrielresources.com