Dosarul ICA a avut ca scop amuţirea şi distrugerea opoziţiei din partea presei libere

Citeşte şi...

4 comentarii

 1. Alex spune:

  Dvs. chiar ne credeti prosti pe toti asa?

 2. Tina spune:

  Din ce film e comentariul asta? Chiar credeti ca puteti spune orice despre oricine? Care regim Basescu? Psd e la guvernare de 2 ani jumatate si aveti majoritate in parlament. Ar fi cazul sa va asumati putin raspunderea. Antena 3 nu a fost condamnata in procesul ica. Sa isi plateasca chiria ca orice firma normala. Evident CNA ar trebui sa mai revada continutul emisiunilor A3 care se pare ca nu va intriga prin instigarea la violenta.

 3. CosCern spune:

  Propaganda merge in ambele sensuri, sunt de acord cu asta. Ani de zile petrecuti demonizarii lui Dan Voiculescu isi spun cuvantul. Pe romani i-a ferit bunul Dumnezeu si nu a reusit sa „ia sarea” in 2009 si acum, la final, a fost condamnat.

  Cu siguranta pensionarii, somerii, tinerii, pana si clasa mijlocie vor avea acum ce pune pe masa, ce-i drept mai sarata ca au de unde. Dar sa nu stai sa-ti pui semne de intrebare de ce totul a fost atat de accelerat, de ce s-au respins probe, depozitii, marturii si expertize este semn de prostie.

  • Tina spune:

   Dle ai avut acces la dosar ca sa iti pui intrebarile astea din final? Esti macar jurist ca sa ai vreo banuiala de cum ar fi trebuit sa decurga treburile? Nu astepti macar motivarea instantei? Multi specialisti se ivesc din spuma marii. Asa si la TV, toti se pricep la de toate. Mai bine si-ar vedea fiecare de treaba lui cu credinta ca si ceilalti fac la fel. Pana la proba contrarie. Care aici nu s-a facut.