Sarbatori fericite!

Citeşte şi...

5 comentarii

 1. masini spune:

  Sarbatori fericite si dumneavoastra. Sper ca va pregatiti deja pentru urmatoarele parlamentare.

 2. mm www.victorbostinaru.ro spune:

  Va multumesc! Cu toata deferenta va marturisesc faptul ca niciun scrutin electoral nu reprezinta o prioritate pentru mine. Cu atat mai mult faptul ca urmatoarele alegeri pentru Parlamentul European vor avea loc in 2014. Daca sunt lucruri pentru care ma pregatesc, va asigur ca acestea sunt indreptate in primul rand catre cei care mi-au oferit mandatul in aceasta vara. Sarbatori fericite!
  Victor

 3. Cristina Rhea spune:

  Va doresc ca Sarbatoarea Craciunului sa va deschida poarta spre un nou An Nou plin de bucurii si impliniri, sanatate si realizari in toate domeniile! Sarbatori fericite!

 4. nuta spune:

  La multi ani, domnule europarlamentar si la anul va asteptam si in Dolj!

 5. Petitie,
  Ma numesc Ispas Sabin Marius din Tg-Jiu ,judet Gorj,strada *****,in varsta de 39 de ani,pensionat pe caz de boala.
  Din 30.09.2008 cand in cele din urma m-au dat ,,inapt” am trimis si 2-3 memorii si petitii,lunar domnului ministru al M.Ap.N.si la multe alte instituti.
  Din timpul stagiului militar si pana in 2008 am trimis anual memorii la M.Ap.N,unde conform certificatului medico-militar nr. 424/10 din 26.01.1993 si nr.8130/4 din 30.09.2008 am fost diacnosticat cu o boala incurabila din nastere la inima (din cauza ca nu am fost clasat din 1993 boal s-a agravat ) dar nu mi s-a stabilit ,,legatura cuzala” pntru a nu primi pensie militara,iar cei din comisie m-au mintit …,pentru a continua stagiul militar in locul altui individ …
  Am excutat stagiul militar,de opert nu m-au operat,tratament n-am primit de niciun fel iar dupa nenumarate memorii facute de tatal meu si de mine am fost si sunt umilit de toate institutiile …militare.
  Deoarece nu am contract de munca cu M.Ap.N.(armata fiind obligatorie) institutii nu exista ,de judecat nu m-am judecat niciodata si asistenta juridica nu mi s-a acordat.
  Va rog sa ma ajutati deoarece nu pot face fata,chiar unui proces daca nu sunt sustinut de nicio lege sau institutie.

  data:02.01.2010 tel:076******* semnatura:Ispas Sabin Marius