Acţiunea ANAF duce la închiderea celei mai importante instituţii mass-media din România

Citeşte şi...

Un comentariu

 1. Mihai spune:

  Buna ziua domnul Bostinaru,

  Imi pare rau sa va vad luand parte la drama mediatica falsa din acest moment. Aveam tot respectul pentru dumneavoastra, mai ales pentru explicatiile si analizele dumneavoastra in cazul Rosia Montana.

  Constat cu surprindere, ca ori nu v-ati informat corect ori sunteti partas cu buna stiinta la o telenovela artificiala creata de o incapatanare dusa pana la rea-vointa a celor din trustul Intact.

  As dori prin acest mesaj sa va indemn sa va interesati de cazul de fata si sa utilizati cuvinte grele precum “suprimarea libertatii de exprimare” in modul corect si nu subiectiv.

  Faptele sunt clare si licentele trustului Antena stau in picioare. Timpul pe care l-au avut la dispozitie a fost de aproape un an de zile sa faca pasii necesari mutarii. De asemenea faptul ca s-a ajuns in situatia asta nu scuza faptul ca nu s-a facut o analiza de risc si nu a fost luat in calcul acest scenariu.

  Ma astept de la un om ca dumneavoastra sa dea mai multa importanta mesajelor pe care le transmite in spatiul public. De asemenea ma astept sa va retrageti public afirmatiile avand in vedere ca sunt false.

  O zi frumoasa,